Afgelopen week heb ik er weer een drukke freelance week opzitten. Door Bloembloem was ik gevraagd om mee te helpen met het voorbereiden en de opbouw van het evenement “Forward Thinking Leadership”. Tijdens dit evenement zijn meerdere sprekers geweest waaronder Obama. Dat klinkt toch wel erg gaaf moet ik zeggen!

Ik ben nog niet zo lang bezig als freelancer, dus het maken van een aantal enorm grote eyecatchers vond ik natuurlijk super gaaf. De vaas alleen al was 1.60 meter hoog en deze stond dan ook nog eens op een sokkel van 1 meter. Een hoge ladder had ik dus wel nodig. Samen met collega freelancer Jolanda hebben wij 2 van dit soort vazen aangekleed met zijde bloemen.

Daarnaast stond er midden in de tent een grote bar met een mooie industriele uitstraling, op de hoeken staan 4 kolommen. In deze kolommen hebben we mooie grote takken drijfhout laten hangen samen met o.a. grote Heliconia’s, Musa’s (bananenbloem) en berenklauw.

Natuurlijk is zo’n grote ruimte niet met alleen maar eyecatchers aangekleed. Met de voorbereidingen hebben we ook heel veel vaasjes gemaakt met daarin een mooie diversiteit aan bloemen. En boven de tafels hangen leuke hangplanten in macrame netjes. Nog een grote room divider met daarop vazen en nog meer eyecatchers.

Deze eyecatcher gemaakt van echte bloemen was ook echt een showstopper. Ik heb met veel plezier aan dit evenement meegewerkt, het is zo gek als je je bedenkt hoeveel werk er vooraf gaat aan een evenement dat maar één dagje duurt