TROUWEN

Één van de belangrijkste momenten in je leven is eindelijk daar. . . jullie gaan trouwen! Bloemen zullen het geheel helemaal compleet maken. Hieronder vind je allerlei mogelijkheden. Jou bruiloft tot in de puntjes verzorgt met de extra aandacht van Divergent Flowers.

ADVIES

Voor de bruiloft heb je alles tot in de puntjes geregeld. Maar om het plaatje compleet te maken wil je bij jou prachtige bruidsjurk natuurlijk ook een bijpassend bruidsboeket. Want elke jurk vraagt om een ander bruidsboeket. Ga je voor boho, modern, klassiek of juist voor iets totaal anders?

Samen kijken we naar wat jullie wensen zijn en wat daar het beste bij past. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is en mijn advies? Maak dan via het contact formulier vrijblijvend een afspraak.

TRENDING

Divergent Flowers blijft altijd op de hoogte van trends. Via pinterest, instagram, facebook enzovoorts scan ik de markt en vertaal deze trend naar een bruidsboeket dat toch net even anders is. Waardoor elk bruidsboeket uniek is.

NET EVEN ANDERS

Bij Divergent Flowrs is het altijd net even iets anders. En dat ‘anders’ vind je in de details.

Ik probeer altijd een leuke twist te geven aan een bruidsboeket of bruidsarrangement. Dit kan zijn door bijvoorbeeld een klein beetje bladgoud te verwerken op de bloemen. Of door kristallen tussen de bloemen te lijmen.

Onverwachtte kleurencombinaties leveren vaak ook al een hoop leuke reacties op. Zeker met een witte bruidsjurk kun je alle kanten op.

Natuurlijk is alles mogelijk en kan een bruidsboeket zonder extra toevoegingen ook, Ook dan geef ik net wat meer aandacht. En is het misschien niet net even wat anders… maar zeker niet een kopie van een ander.

COMPLETE PLAATJE

Naast een bruidsboeket verzorgt Divergent Flowers het complete plaatje. Van aankleden van vaasjes op tafel tot een groot prieel waaronder jullie kunnen trouwen. Van corsage’s tot autodecoratie. Alles is mogelijk.

PORTFOLIO

Niets zegt meer dan een foto, daarom hier onder een aantal foto’s om je te inspireren en nieuwsgierig te maken